I'm a brand new sky to hang the stars upon tonight

Idag har jag varit hurtig så in i helvete. Det börjar med att jag städar mitt rum. Bara det är ju värt ett pris. Sedan gör jag mina övningar(tränar alltså, t r ä n a r) som är as jobbiga och sen kände jag bara att jag skulle göra lite situps så jag gör först 50, sen 50 till, sen gör jag 78 - kan ju inte sluta sådär ojämt så jag gör 22 till. Hur bra är inte jag.

Sen skrev jag klart min del av min och Fannys redovisning, helt otroligt. Nu ska jag hoppa in i duschen och duscha i flera timmar minst. Seeeeeee you.

but that was when I ruled the world

Det var coldplay igår och sofie var där. Jag hade gärna varit där. Fyfan. Fast jag har andra saker att vara glad åt. Jag kan gå, haha big suprise, men utan kryckor alltså. Inte för att jag får det, men jag kan. Så jag gör det i smyg och nedrans den som skvallrar till sjukgymnasten.  Jag var där idag och testade lite nya övningar och tamefan om jag inte har träningsvärk imorgon alltså.

Efter det stannade jag och mamma på stan och jag fick hem en liten kavaj med trekvartsärm som är helt underbar, nya strumpbyxor och en randig body. På söndag blir det däremot lite mera shopping, då ska jag köpa en klocka, ett par stövlar och en kjol. Men först är det en morgondag.

DÅ Jävlar är det derby, vårat b-lag möter Alunda och jag ska givetvis dit och heja. Senare vet jag inte riktigt vad som händer men jag är beordad att ta det lugnt och ha benet i hög-läge, och det kan man göra bra hos Abbe.

Jag var inne på stadium idag och kikade lite på träningskläder, jag är så jävla taggad på att träna nu. Om 1 vecka blir det till att gymma på vårdcentralen. Har dock asajävla mycket i skolan nästa vecka men ska försöka göra klart lite nu när jag ändå inte har någonting för mig. Det brukar ju faktiskt alltid lösa sig tillslut.

Jävlar. Min jävla insändare ska ju skickas iväg idag. Jävlar jävlar jävlar.

Get here


It's the best piece of ass in this whole damn city



"så knasigt skön"

For you I bleed myself dry

Jesper.nu är nog tamefan det bästa som hänt mig

I helgen är det moneybrother, kulturnatten och annat skojs. Allting verkar ju så jävla kul när man själv inte kan vara med på det. Själv ska jag tvinga A att vara hemma och ha Sex and the city maraton, eller weeds, plus en jävla massa godis och chips och cola light UTAN att känna ånger över det. Jag har ju trots allt levt på dropp 1 dag = ingen mat och som det ser ut i dagsläget kan jag inte ta mig någonstans så det jag har i min befogan är ett äpple som A kom upp med i morse. Och det är ju inte mucho mat inte. Livet äger.

Känns lite halv läskigt att dom typ öppnat mitt ben på tre ställen, tagit vävnad från bakrelår-musklen och gjort ett korsband. Det resulterar ju tyvärr att så fort jag rör mig hastigt känns det som jag mega-sträcker mig i baklåret.

Nu ska jag nog läsa lite. Och terra några med gratis-sms.


voltaren

Om man är ny opererad som moí, sängliggande och bored as hell, vad gör man då om man inte gör en ny blogg. Lovar sig själv att man ska börja blogga. Skriver i typ 2 dagar. Men det är det som är planerat under min dag nu. Imorgon blir det skola en sväng, mest för att spendera 80 minuter med lilla fanny och dricka te och slappa i redaktionsrummet, men jag måste verkligen ta hem lite och ta igen det jag missat. Sen har jag ju köpt en ny klänning, den måste invigas.

Jag har inte duschat sen i tisdag. HA HA.

(jag informerar senare med bloggbyte, funderar starkt på nått coolt som blogspot eller nått.)

RSS 2.0