A rush of blood to your head

Schysst att karlavagnen jobbar så snabbt! Idag ska jag ta mitt pick och pack och dra ut på Gräsö och sedan åka hem för att ladda inför morgondagen! Wonderful! Vi ses där? GÖTT MOS!

Miracles keeps on playing

# 19:00 Shear genius
# 20:00 Grey's anatomy
# 21.00 Skynda mig som fan att byta om och fixa mig
# 21.55 Ta bussen till Östhammar
# 23:00 Sex and the city
# 23:30 Sex and the city
# 24.00 A kommer hem!!

Dancing in the moonlight

Idag är dagen med stort D! Wonderful! Suger väl något att A inte kommer hem förens runt 12 på kvällen men jag ska åka dit tills klockan 11 och kika på sex and the city iallafall! Största frågan idag är väl vad jag ska ha på mig men jag har ju från och med nu typ 10 timmar att bestämma mig så jag tror att det är ganska lugnt på den fronten. Annars har jag planerat att hoppa in i duschen snart, lägga kött i marinad som vi ska käka senare när alla kommit hem från jobbet och fördriva tiden med lite Marian Keyes.

I förrigår kom även Rock Hard till vårat hus. Den är silvrig och snygg. Också wonderful.

Jag tänker stoppa dig


God put a smile upon your face

Idag ska jag bara mysa med Coldplay. Underbart.

My song is love, unknown
But I'm on fire for you, clearly
You don't have to be alone
You don't have to be on your own

And I'm not gonna stand and wait
Not gonna leave it until it's much too late
On a platform I'm gonna stand and say
That I'm nothing on my own
And I love you, please come home

What if?


Vem vill egentligen inte se två bilder på när jag rensat bland mina kläder? Nu ska jag bara hänga upp allt och proppa tillbaka allt i min byrålåda igen. Vilket betyder att det kommer hamna tillbaka till samma kaos igen om några dagar. Men vad gör det om tusen år. Lilla Sune ligger som vanligt i hans korg. Gött mos.

In the summertime


De godaste oliverna jag någonsin käkat i hela mitt liv är dem där, kalamata. God damn. Eftersom min dag har sugit pung idag knäppte jag lite kort bara för att fördriva tiden. Hur många vill liksom inte veta att jag käkade vitlöksbröd? Eller satt i min säng och läste Chich och skrev lite i min snygga anteckningsbok? Sen ser ni ju att jag hade så tråkigt att jag tillochmed knäppte kort på mina ben. Vilken händelserik dag. Fast jag älskar mina shorts för 6 spänn.

You belong with me, not swollowed in the sea


A rush of blood to your head

Gårdagen var kul. Nu är jag bara trött och vill sova och planerar även att göra det nu big suprise. Onsdag är och känns inte så långt borta nu och jag ler, stort som fan, varje gång jag tänker på att A kommer hem. Blir som i extas.

Nu sitter jag och myser lite med coldplay, smsar med Sofie och läser lite Mil Millington, Saker jag och min flickvän grälar om. Snuskigt rolig bok faktiskt. Imorgon har jag lovat Mami att städa mitt rum så det är väl prio ett, har ju sagt att jag ska göra det ett tag nu också så att..

Vet egentligen inte varför jag skulle blogga nu. Ville egentligen bara säga att Coldplay är så jävla bra och att jag faktiskt är glad. Holy shit.

Koka-kola veins

Oh God I miss you so much
You should know I miss you more
Than I have ever missed someone

When you and I meet
Then maybe you would let me hug you,
Please let me hug you forever

Jag är kär i en ängel


En peace and love, tack!
(elle har lagt upp alla sina bilder nu!)

It's not hard to grow, when you know that you just don't know

Snart ska jag kila ner till Alunda ikväll igen och festa lite med Nicolas för det var alldeles för längesen! Vet inte riktigt vad det är som väntar men då blir det ju bara mer spännande. Har precis proppat i min lite kött, färskpotatis och bea så jag står på stadiga ben inför kvällen.

"det är en sterio abbe, det är högtalare, det är dunka dunka"

Det slog mig nyss att jag verkligen saknar att ta i A's hår. Det är ju helt underbart.

You're right, some words are best unspoken

Serious shit nu allihopa. Sommaren, sommaren 08, skulle bli bra. Jag skulle ha kontroll, jag hade tillochmed gjort en liten budget planering, och tavarapålivet, hur fånigt det än låter. Jag har spenderat min sommar med att vänta. Och det gör mig förbannad, hur långt är det kvar av sommaren egentligen? Om jag skulle räkna ut på mina två händer hur mycket tid jag har spenderat med att vänta den här sommaren skulle det bli 8 av 10 fingrar. Man sitter liksom bara, och orkar inte ta tag i sig själv, väntar på livet. Jag, iallfall, tänker liksom alltid att det riktiga livet börjar ju ändå sen. Med jobb, med räkningar, med scheman och med bostad. Så att man kan lika gärna vänta. Vänta på att livet ska börja, med alla utmaningar och alltsåntskit. Jag har t.ex. tusen saker jag vet att jag behöver ändra på, tusen saker jag borde göra och inte göra men jag orkar liksom inte. Jag vet att allting som suger med mig skulle kunna suga lite mindre om jag bara orkade göra någonting åt det. Och allting som är bra skulle kunna vara så mycket bättre.

Sommaren 08 har väl till viss del varit helt underbar också. Det får man ju inte glömma. Det har varit många stunder där jag har varit lyckligare än någonsin förut men jag har å andra sidan haft vissa stunder då jag aldrig har mått sämre. Men erfarenhetshit är väl bra antar jag. Och nu kommer solen fram.

Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Ha-Ha. Gårdagen från början:

Ax kom hit till slut med singstar och vi gjorde ordning mat och pimpla lite vin, fortsatte på övervåningen med singstar och öl och efter många diskussioner skjutsade Lisa ner oss till Alunda där vi mötte Mickey och Sandra och vi röde oss mot Adde där resten av gänget var. Sen hamnade vi i en park och jag hade jävla roligt och sedan gick det väl lite utför för min del så jag tog en liten powernap i Addes säng och sedan klockan 5 fick vi skjuts hem av Lissan.

Klockan 9 vaknade jag pigg som fan som vanligt efter jag druckit så jag och Tina lyssnade lite på musik i 2 timmar och sedan rörde vi oss ner för att städa upp i köket där det såg ut att det hade varit röj festen of all times. Nu har hon åkt hem och jag behöver verkligen en dusch och lite mat i magen. Så är det Håkan är ZTV, underbart.

Idag är det söndag meaning bara 3 dagar kvar tills A kommer hem och jag jublar för hela världen här hemma.

22:08

Sanningen är att jag är alldeles för full och har sjungit alldeles för mycket singstar och ätit alldels för mycket fullkornspasta. Nu bär det av till A to the lunda!!!!

Paint the silence

Nu är jag äntligen ensam hemma. Helt ensam hemma. Ax ska väl kika förbi vilken sekund som helst och med lite tur kommer också Soffan från Östhammar. Jag har även färgat lite slingor men är inte 100 på att dom verkligen syns, mitt hår är ju så jävla knepigt. Funderar om jag är lite sugen på att dricka ikväll iallafall så ska väl kika igenom huset och se vad de erbjuder. Å! Jag har hittat en gammal digitalkamera också, ikväll ska jag plåta järnet! Fan vad jag blev taggad nu. Winamp högt högt högt som fan, nu kör vi!


Det är därför ni älskar mig


Håkan 1/9 06. Tänk att det är 2 år sen. Jävlar i min låda
vad tiden går snabbt.

Before you know it

Nu har jag varit ner och handlat lite fullkornspasta, pasta sås med vitlök, goda oliver från grekland, sallad, feta ost, majskolvar, mango sorbet och chips. Allting talar för en lyckad kväll.

Vad som är planerat idag är väl ännu obestämt men jag är åtminstonde hemma själv och Ax ska iallafall hit. Sen kankse Karin och Nea kommer. My girls straight from heaven. Vädret är absolut inte det bästa men vad gör det. Nu ska jag lägga i lite slingor i mitt hår och städa mitt rum. Nu ska jag verkligen göra det också.

Cobrastyle

I 40 knop susade jag, sittandes på däck, över Gräsös vatten. Kan det bli härligare?

Idag kan jag även skvallra om att jag fått en ny mobil. Tillsvidare kommer jag därför ha comviq(alla jublar) och har därför nytt nummer. Jävla krångel sånt där, tror att jag har bytt nummer 18 gånger senaste året, känns som det iallafall.

A, kom hem nu, jag saknar dig så mycket!

Det gör ont med varje hjärtslag

Jag kan inte riktigt slita mig härifrån ännu. Imorgon åker jag antagligen ut till sommarstugan igen och där är mina två underbara kusiner Frida och Matilda. Och Danne, Fridas pojkvän, såklart. Ingen av dem ska få en sekund ifred och med tidiga väckarklockor och tidig färja åker vi i morogn bitti. Väckarklocka. V ä c k a r k l o c k a. Packa ska man göra också. Framförhållningen bara sprudlar. En sista minuten, någon?!

Jag är sugen på Portugal
Sandstränder
Läsa böcker i solstolar
Billig alkohol
Solbränna
Resturangmat
Sjunga högt, högt

Jag vill bara komma här ifrån. Jag nöjer mig fyfan med Gävle.

Jag är sugen på Gävle
Hotellrum med snuskiga lakan
Läsa böcker i hotellrums-sängen
Nöja sig med läsk
Dyr mat, dyr shopping
Arga konferrens-snubbar som klagar på hög musik.

Var det någon som sa Portugal?

Men jag har din värme kvar i ryggen, och jag ser dig överallt

Jag är så kär. 1 år har snart gått och jag är så kär. Allt med dig A är helt perfekt. Kom hem nu.

Ps

Filmen var helt underbar. Jag vill se den hundra gånger till.

Sätt mig i brand

Jag kom just på att jag går runt varje dag och är rädd. Rädd för att jag ska göra eller säga någonting som skulle få dig att balla ur. Trycka ner det sista i din hals så det blev stopp. Jag är så rädd att jag gjort dig full, helt fullproppad. Jag vill så gärna bara förklara att allting jag säger som gör dig ledsen ångrar jag genast, allting jag gör, och fortstätter gör även fast jag vet att det gör dig förbannad, ångrar jag att jag gör. Jag vill hålla om dig utan att hålla fast dig. Jag vill äga dig utan att göra om dig. Jag vill alltid vara nära dig men inte kväva dig. Jag vill inte gå före, jag vill inte sacka efter. Jag vill bara vara din. Helt och hållet. Hur ska jag förklara för dig att du är den underbaraste på hela jorden och gör mig lycklig utan att det ska låta klyschigt? Hur ska jag förklara att jag aldrig mer vill hitta något fel och bli arg på dig när du är tusen mil ifrån mig? Hur ska jag förklara att från och med idag bestämmer jag mig för att sluta proppa dig full och sluta göra allting både du och jag hatar att jag gör när det skulle ta 10 timmar att förklara och samtal till Spanien kostar 6:-/minuten?

Antal nätter kvar: 7
Tillstånd: ?

 

Nu ökar vi igen

Ändrade planer. Jag ska nu hoppa in i duschen och göra i ordning mig för att åka in till staden några timmar tidigare med Mamma, Siss och Linn och shoppa. Bra sätt att spendera dagen på, sen blir det bio! Adios Amigos!


Det lilla livet


Dagens on-the-go:

Markus Krunegård - Hjälp
Maskinen - Segertåget
Familjen & Adam Tensta - Huvudet i sanden(den här varit dagens i många många veckor)
Matisyahu - Got no water
The Knife - You take my breath away
Gentleman - Dem gone
Kent - Generation Ex och hela Tillbaka till samtiden, helt underbart fortfarande
Kanye West & Chris Martin - Homecoming, sablar vad bra den är..

Om du var här, inuti och utanför

Jag tror att jag ska ta upp det här med bloggandet lite seriöst nu. Vet inte hur många gånger jag har sagt det men nu är det på riktigt, lite. Ikväll blir det bio med Ax och Lisa och det ska bli satans kul. Tänkte käka buffé på dragon palace och där sprack min plan att leva resten av sommarlovet nyttigt och sedan se sex and the city.



Jag hoppas verkligen att den är lika bra som serien för då blir nog ingen besviken. Jag har nu spenderat senaste halvtimmen att prata med Ax i telefonen medans hon jobbar. Hon gör i princip samma saker som mig, sitter vid datorn, och får betalt. Livet är orättvist. Fast jag ska nog göra iordning mig några mackor och lägga mig ute på altanen med bok och musik. Det kan ju faktiskt inte hon göra..

Siss och Linn är hemma också meaning att jag kan prata lite skit med dom också och det är alltid kul. Städa rummet ska åtminstonde bli av idag så kankse jag hittar någonting att ha på mig för kvällen. Ska dessutom cykla ner eftersom att resten av familjen med körkort är ute vid sommarstugan på gräsö, då spelar nog den där buffén ingen roll, kommer inte märkas..

Nu blir det häng ute i solen!

I love you like the stars above

Nätter kvar:8
Tillstånd: .....................................

Utkast: Jag har ...

Jag har inte varit hemma sen i lördags och jag hann bara sätta foten in i huset tills jag kände att jag ville vända. Åka tillbaka. Till dig. Sova mellan dina lakan, med huvudet på ditt bröst och blåsa i dina underbara lockar. En vecka är alldeles för långt tid för mig som inte ens klarar en natt, men jag säger som 2pac, that's just the way it is nana. Typiskt mig att bli så.jävla.blödig och jag vill inte ens veta hur mina ögon ser ut i morgon. Possetiva är väl att det är 7 dagar mindre än när jag åkte till Indien och även om det var livshotande klarade vi det och då lär detta vara lätt som plätten själv.

Denna vecka ska spenderas med sol så hoppas jag med hela kroppen att det händer någonting med vädret i Mallis som skulle betyde regn så kommer jag inte jämföras som ett A4-papper när A kommer hem. Nu hoppas vi på det.

Det var alldeles för längesen jag skrev här så jag antar att jag får börja att berätta om Fredagen som spenderades hos Sofie och det tackar vi henne för. Klockan halv 9 började jag och Ax cykla ner mot Alunda med stopp på olika ställen för förfest med vin och lite fake cosmopolitans vilket var awesome. Det var riktigt kul och hemma hos Sofie roade vi oss med kortspel och bad i pool, jag valde att spendera tiden inne för att slippa bli ikastad så det blev mycket häng med Axs kusin Malin som är så rolig. Hem var man ju tvungen att ta sig tillslut och såklart var Axs cykel snodd så vi bestämde oss att leta efter den nere i centrum så hon stack före medans jag, Ragge och Fanny började traska och mitt humör ställde till helkaos som vanligt och det ursäktar jag verkligen för. God damn. Jag har verkligen tänkt över det, mitt humör, det senaste dagarna och jag måste börja kontrollera mig. Har ni sett Adam och Eva? När Eva blir så förbannad att Adam måste gömma knivar och vaser - det är jag och A i ett nötskal, utan att skämta. Ändring på det.

Väl nere i centrum var jag överallt och ingenstans med hamnade till sist i bögringen, som den så coolt kallas, med Ragge, Calle och Tina där vi skulle vänta tills Baren öppnade men min längtan efter morgondagen och min säng blev för stor så vi pallrade oss hem på en snodd cykel och min härliga blåapärla. Dagen efter vaknade jag av att A ringe och jag bad om ursäkt för gårdagen och vi bestämde att vi skulle följa med ut till våran sommarstuga ute på Gräsö där vi spenderade en natt och två dagar med häng ute på öarna. Tyvärr var det mycker regn och lite sol så någon färg såg vi inget av med det är alltid så mysigt med A så jag klagade inte. Jag har hunnit in till staden också, mest till smakråd till A, men jag inhandlade en fin prickig kjol och en brosch jag tänkte sätta på min jeansjacka - wonderful.

Den här veckan kommer bli pain.in.the.ass big time men gud så underbart när jag får träffa A igen. Jag ler nu när jag tänker på det. Det är ju som att bli kär på nytt, underbara känsla. Nu ska jag sova, take care! Puss!

Segertåget

Nu har jag fått filmen från Peace and Love när jag och A gifter oss. När jag har gjort en high-five och sagt Ja blir han så glad att han säger "Shu bre express" = Riktig lycka!

Take me back to your house

Nu är kvällen bestämd. Jag och Tina ska cykla ner till Alunda, eller till Sofie och på vägen dit blir det förfest på cyklarna och lite snack. Sen ska vi väl möta upp Fanny, Sofie, Ragge och gänget och A ska hänga hos Mike ikväll. Där blir det nog roligt men kommer bli tomt att sova utom honom inatt.

När jag käkade min lilla tidiga middag som bestod av en pirog pratade vi om att kankse köpa en till katt och vad den skulle heta isåfall. Våra heter ju Gösta, Sune och Sven nu så Mamma vill att den ska döpas till något på s som Sture, Svante eller nått sådant passande men jag hade helt andra planer. Uggla, Muhammed, Ashmed, Sölve eller något att grymt men hon var inte riktigt med mig på det så...

Jag är så himla före i min tisdplanering eftersom att håret och kläderna redan är klara så jag vet inte riktigt vad jag ska sysselsätta mig med nu.. Städa vore väl bra men hur roligt är det på en skala egentligen. Jag roar mig med att lyssna på musik på LillAbbes dator som Hanna sitter vid i rummet bredved och det bjuds på Timo, Breakfast at tiffanys och The ting tings så jag tror att jag ska dansa lite samtidigt som jag städar rummet. Jag återkommer i morgon om jag över huvudtaget lever för ikväll är det fullt ut!

Snurra mig jord igen, radion spelar vår sång


Du är helt underbar älskling!

Turn your lights down low

Jag loggade nyss in på lunarstorm, bara för att jag har varit vaken sen klockan 8 och kollat allt möjligt man kan göra på en dator, och fan vad jag saknar den tiden. När man kallade Nicke för Challe, pratade ihjäl Danne varje dag, var Julias bitch(haha) och Tina, jag och Nicke var the gang. Satan vad kul vi hade. Skulle väl egentligen bli lite häng med dem idag men ändrade planer så Tina och jag ska supa ihjäl oss istället - minst lika bra.

Här i A's rum är det varmt som en bastu som vanligt och jag ska väl röra mig hemåt snart. Annars spenderar jag varje natt att prata ihjäl A med gamla minnen tills han somnar och jag ligger vaken några timmar till och sen kilar han iväg tidigt till jobbet och jag hamnar här. Härliga sommarlov. Om några dagar åker A till Mallorca och snart firar vi 1 år. Tiden går verkligen snabbt och jag älskar honom mer och mer för varje dag. Sjukt men sant.

Sen blir det skola på det med plugg, väckarklocka och passa tider men jag ser ändå fram emot det pyttelite eftersom det betyder häng med Tina, Fanny, Sofie och Nicke varje dag.

Jag har varit sjuk ocskå, feber och huvudvärk och det är väl aldrig någon höjdare. Nu ska jag trycka i mig lite frukost och sen dra mig hemåt. Puss.

Puss

Jag har inte duschat än och inte rört mig en millimeter ifrån datastolen. Min huvudvärk dödar mig och blodcirkulationen är nere i botten. Jag behöver en varm dusca, testa lite fina kläder och läsa någon bok. Just det, jag ska beställde lite Sophie Kinsella, 39 kronor styck, god damn.

Min fina fina Abbe, jag saknar dig! 

Groundation chant

Så. När skrev jag här sist egentligen? Är för upptagen med annat. Sommarlov, livet och något mer. Idag har jag iallafall varit in till Uppsala en snabbis och fick med mig shorts, en fin kruka, två böcker en klocka och ett par skor hem. Skorna är lovely och jag älskar dom även fast jag redan har fått skavsår bigtime. Fina fina lila skor. Shortsen kostade bara 8:- by the way, det kallar jag kap.

Annars tänkte jag och Ax åka in på bio idag men Bjarne golfar och Mamma tränar och moppen fungerar inte som vanligt, apropå det får vi en ny moppe snart, grymt. Ska döpa den till Rock Hard. Så jag antar att jag får hänga vid datorn ikväll eftersom hon inte ens skulle komma hem. Imorgon ska jag till Östhammar med Mamma och göra nått med bilen och spana på en ny sen blir det A för hela slanten.

I helgen ska jag festa med Nicke och det är en deal, jag ska inget annat än dö. Fullt ut. Annars känns det som om skolan börjar snart och jag springer och är rädd för att bli vuxen, jag vill alltid vara 16 utan barn, utan bil, utan jobb.. Fast en egen lya skulle faktiskt inte skada. Det känns som att ungdomen tar upp cirka 20 år av ens liv, dom 60 åren som är kvar är vuxenliv med allt det där. Orättvist. Visserligen har jag några år kvar att spendera. Men. Jag. Får. Panik.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen rensa och möblera om i mitt rum!

I wanna be with you tonight tonight tonight

det finns ingen vackrare kärlek än den vi har albert

I'm wide awake it's morning

Nu känns det jävligt tungt. Såjävlainihelvetestugnt. Jag vill ha dig mellan mina lakan, nu på stört. 


Say it's true, there's nothing like you and me

A: tt få komplimanger är awesome. Vem blir inte glad av det?
B: ingo lotto har haft sin tid, eller?
C: easars med Cherry kicks kan vara en av de bästa låtarna
D: ricker gör jag gärna vatten med is. Godaste jag vet.
E: lin är typ Sverige vanligaste namn och jag hatar att jag heter det.
F: estivalernas festival är P&L och det ägde i år
G: ratis är alltid gott. A gillar t.ex. inte korv, bara när det är gratis.
H: emma är alltid bäst. Jag älskar mitt hem.
I: nnan jag träffade A var mitt hår jätte vackert.
J: ag vet att A är min Mr.Big som man säger nu förtiden
K: unde jag bestämma skulle jag inför 1234567-betyg direkt!
L: ars Winnerbäcks texter är grymma. Grymma som i coola.
M: ajskolvar med smör på, ja tack!
N: ågongång ska jag börja träna. Någongång.
O: rmar är utan att skämta det absolut värsta jag vet. Jag har aldirg sett någon i verkligen men fruktar som fan när jag väl kommer att göra det.
P: ippi Långstrump är ganska lik mig när jag har flätor. Inte tvärtom nej nej.
Q: ue? är ett spanskt ord och spanska 3 är den sämsta kursen i hela världshistorien
R: ummet jag har är stort med gula tapeter och tre blommor på väggen. Riktigt fult.
S: olbränna är snyggt.
T: ycker jätte mycket om att testa kläder som jag har i min garderob, kan stå i flera timmar.
U: ndrar hela tiden på hur andra människor tycker om mig. Det suger.
V: änner är bästa tv-programmet.
W: illys var den första affären jag gick in i efter jag varit i Indien. Så alla vet.
X: .. vem fan gillar X egentligen?
Y: xor kan man köpa på Zimzalabim, är inte det lite skumt? Vem som helst kan ju bara komma in dit och döda.
Z: imzalabim är alltå ingen bra affär
Å: land är skit bra att åka till om man behöver dricka!
Ä: ta mat gör jag ofta, och mycket. Älskar mat.
Ö: ar ute på Gräsö är helt underbara.

Jag älskar dig


Secondhand heartbeats

Nu ska jag kila iväg till Tina på lite mackaroner och köttbullar men jag tänkte bara berätta att A gjorde min gårdag till asa äg! Puss!

Sharing different heartbeats in one night

Nu har jag precis kommit in innanför dörren och funderar om jag ska proppa i mig lite potatissallad och pepparsalami. Vore ju något gott, mhm. Från och med i morgon ska det bli fint vädet ett tag så jag har en funderare på att dra mig ut på Gräsö och hänga lite på brudbådan men det betyder att jag får vara där tills på fredag och det känns inte lika lockande. Så är det väl någon form av fiskarfesten på fredagen också, och hur jag ska fixa dricka tills dess utan pengar är ett mysterium. Spännande.

Förövrigt är jag förkyld som förkylningen själv, tårarna och snoret bara rinner. Men mitt hår är faktiskt fixat nu. Dreadsen är borta och det ser bara allmänt lent och slitet ut, awesome med andra ord, hehe.

Potatissallad nästa! See you later!

heartbeats all over the world tonight

Nu börjar det nya livet. Eller som J skulle sagt "det här är den nya jonte".

Slut på bs, slut på rassel & det äger.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0